Alergeni
Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni. In cazul in care sunteti intolerant/alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultati lista cu ingredientele continute de preparate si/sau intrebati personalul unitatii, la telefon: +4 0733198200
Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
- Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
- Crustacee si produse derivate
- Oua si produse derivate
- Peste si produse derivate
- Arahide si produse derivate
- Soia si produse derivate
- Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
- Fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate
- Telina si produse derivate
- Mustar si produse derivate
- Seminte de susan si produse derivate
- Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
- Lupin si produse derivate
- Moluste si produse derivate