Alergeni

Unele produse din meniul nostru pot contine alergeni. In cazul in care sunteti intolerant/alergic la un ingredient, inainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultati lista cu ingredientele continute de preparate si/sau intrebati personalul unitatii, la telefon: +4 0733198200

 

Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe: 

  1. Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate
  2. Crustacee si produse derivate
  3. Oua si produse derivate
  4. Peste si produse derivate
  5. Arahide si produse derivate
  6. Soia si produse derivate
  7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
  8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate
  9. Telina si produse derivate
  10. Mustar si produse derivate
  11. Seminte de susan si produse derivate
  12. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
  13. Lupin si produse derivate
  14. Moluste si produse derivate